Facebook    Twitter
Your Choice Catering Bleiswijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Irisweg 142
2655 MK Bleiswijk
tel. 010 - 7420105

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Bleiswijk - wijnproeverijen

Your Choice Catering Bleiswijk biedt, als onderdeel van uw feest of evenement, ook wijnproeverijen aan. Op die manier leert u goed verschillende wijnen te herkennen en welke wijn perfect bij welk gerecht past. Wijnen en goed eten gaan vaak hand in hand.

Maak kennis met verschillende wijnen

U kunt tijdens uw feest of bijvoorbeeld voor uw bedrijfsopening een wijnproeverij door Your Choice Catering Bleiswijk laten verzorgen. Tijdens de wijnproeverij maakt u kennis met verschillende wijnen uit verschillende landen. De ene druif is immers de andere niet en vaak beïnvloedt de sterkte van de zon ook zeker de smaak van de druif en dus ook van de wijn. U krijgt alles uitgelegd door ervaren en zeer enthousiaste sommeliers. En natuurlijk mag u alle wijnen proeven!

Een hapje erbij

De mogelijkheden die Your Choice Catering Bleiswijk voor u heeft op het gebied van wijnproeverij zijn groot. U kunt het combineren met een kaasproeverij of als onderdeel van uw bedrijfsuitje. We kunnen als u dat wilt ook hapjes serveren tijdens de wijnproeverij, dan kunt u ook zelf ervaren hoe wijn en de smaak van eten elkaar beïnvloedt.

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Drie uur lang

Voor de drie uur durende wijnproeverij rekenen we 20,- euro p.p. . Dit bedrag is exclusief de kosten voor de sommelier. Neem gerust contact met ons op om dit te bespreken. We stellen graag in samenspraak met u een offerte op. Uiteraard kosteloos en altijd zonder verdere verplichtingen.