Facebook    Twitter
Your Choice Catering Bleiswijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Irisweg 142
2655 MK Bleiswijk
tel. 010 - 7420105

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Bleiswijk - walking dinner

Eén van de nieuwste manieren om met een goed gezelschap van een maaltijd te genieten is een zogenaamde walking dinner. Hierbij zit je niet, zoals gebruikelijk, aan tafel, maar men blijft rondlopen. Er worden hoogwaardige culinaire gerechtjes geserveerd, die bij elkaar een volwaardige maaltijd zijn. Het voordeel zit hem in het feit dat men kan blijven staan en kan rondlopen. De sfeer is heel ongedwongen, je bent niet aan een vaste plek verbonden en kan kan met iedereen een gesprek aanknopen.

Ongedwongen sfeer

Your Choice Catering Bleiswijk is al behoorlijk thuis in dit nieuwste fenomeen. Zo weten wij dat zo'n acht gerechten staat voor een complete maaltijd. Wij serveren de gerechten op zo'n manier dat het goed te doen is om het staand op te eten. En natuurlijk zetten we overal sta-tafels neer, om even het glas of bord op kwijt te kunnen.

Verschillende arrangementen

Your Choice Catering Bleiswijk heeft zelfs al een drie soorten arrangementen gemaakt die perfect zijn voor een walking dinner. De meest heerlijke gerechten komen daar voorbij: warme geitenkaas met honing, ossenhaas met portsaus, gerookte zalm, sushi, carpaccio, spiesjes met groenten of met vlees... Neem zelf maar eens een kijkje:

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Een drankje erbij

Daarnaast biedt Your Choice Catering Bleiswijk u een passend drankarrangement tegen een scherpe prijs. We kunnen bij een walking dinner al een onbeperkt drankenarrangement aanbieden vanaf 7,50 euro p.p. En als het nodig is brengen we een tap, glazen en alle andere benodigde materialen voor u mee. Dit alles is bij de prijs van de drankjes inbegrepen.

Alles wordt besproken, wel zo prettig!

Wij maken met u een afspraak om alles door te nemen. Zo moeten we natuurlijk weten of er een keuken aanwezig is of dat we zelf een mobiele keuken meenemen. U kunt alvast wat voorproeven of eventueel wat wijnen uitproberen. Wilt u dat wij de boel mooi aankleden, dan kan dat natuurlijk ook geregeld worden. De prijs van een walking dinner hangt af van het gekozen assortiment en varieert tussen de 27,50 euro en 40,00 euro p.p. Daarbij komen nog de kosten voor de kok à € 32,50 per uur.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We staan voor u klaar om u te helpen en te adviseren. Bel daarvoor 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.