Facebook    Twitter
Your Choice Catering Bleiswijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Irisweg 142
2655 MK Bleiswijk
tel. 010 - 7420105

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Bleiswijk- recepties

Ook voor een receptie bent u bij Your Choice Catering Bleiswijk aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring en dat merk je. Wij weten als geen ander hoe fijn het is als een receptie vlekkeloos verloopt en waarbij de gasten in de watten worden gelegd met heerlijke hapjes en drankjes.

Veel voor weinig

Wij bieden bijvoorbeeld een party assortiment, waarbij we drankjes, hapjes, sta-tafels en personeel leveren vanaf maar €19,50 per persoon. Uiteraard is alles inclusief glaswerk, frituur en oven, tap en servies en een drankentafel. Wilt u iets extra's of een mooie styling, dan kan dat uiteraard altijd tegen een geringe meerprijs.

Onze borrelassortimenten

We hebben drie borrelassortimenten. Daar zit van alles en nog wat bij. Neem er maar eens een kijkje, natuurlijk staan we altijd open voor uw eigen wensen.

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Drankenarrangement

Natuurlijk hoort er ook een lekker drankje bij. Wij hebben een uitstekend drankenarrangement. Op dit moment hebben we een mooie actie: onbeperkt Hollands assortiment, tijdens uw receptie drie uur lang voor 7,50 euro p.p.all-in.

Drankenarrangement        

Wilt u ook de materialen door ons laten verzorgen, zoals extra sta-tafels, meubilair, een podium, mobiele toiletten, een bar et cetera, dan kunnen wij daar ook bij helpen. Neem maar een kijkje in de lijst met beschikbare materialen en de prijs die daarbij hoort.

Materialen        

Vriendelijk en ervaren personeel

We kunnen ons voorstellen dat u zelf niet met de hapjes en drankjes wilt langs gaan, maar dat door vriendelijk en ervaren personeel wilt laten doen. Natuurlijk heeft Your Choice Catering Bleiswijk die in huis. Als ons personeel heeft een professionele opleiding genoten.

Bel ons op 0800 4890 890 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.