Facebook    Twitter
Your Choice Catering Bleiswijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Irisweg 142
2655 MK Bleiswijk
tel. 010 - 7420105

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Bleiswijk - private dinner

Bij een private dinner huurt u een professionele kok in die bij u thuis of op locatie de meest verrukkelijke gerechten aan tafel serveert. U kunt dan optimaal met uw gasten genieten van het diner.

Speciaal geselecteerde koks

Your Choice Catering Bleiswijk heeft de koks voor de private dinners speciaal geselecteerd. Ze zijn uiteraard een kei in hun vak en toveren de heerlijkste gerechten uit hun koksmuts, maar ze kunnen er ook nog eens heel vermakelijk over vertellen. Zo wordt uw etentje een echte belevenis. Er ontstaat een mooie interactie tussen de kok en uw gezelschap. En reken maar dat het eten dan nóg lekkerder smaakt!

Samen stellen we een mooi menu samen

U kunt bij Your Choice Catering Bleiswijk al terecht vanaf acht personen of vanaf 500 euro. Van te voren stellen we samen met u een mooi menu samen. Dat kan vanaf drie gangen tot wel acht gangen, wat u maar wilt. We houden rekening met uw budget en met al uw wensen. Wij zorgen voor het servieswerk en het bestek. Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor de tafelaankleding zoals kandelaars, tafellinnen en bloemstukjes.

Om een idee te krijgen

Om een idee te krijgen wat u kunt verwachten bij een private dinner, kunt u onze menu-impressie bekijken. U kunt kiezen wat u zelf lekker lijkt. Maar heeft u liever een geheel vegetarisch menu of weer hele andere wensen, dan luisteren wij daar graag naar en gaan dan daar mee aan de slag.

Menu inpressie        

Goede wijn

Om het compleet te maken, kunt u gebruiken maken van onze wijnkaart. Deze is met zorg samengesteld en daar zitten veel goede wijnen bij. Wilt u uw eigen speciale wijn schenken, dan is dat uiteraard ook prima.

Make a Wish Nederland Wens Diner

Sinds 2013 is Your Choice Catering Bleiswijk de huiscateraar van de stichting Make a Wish. Naast een heleboel leuke initiatieven die wij gezamenlijk bedenken voor de wensen van de kinderen, steunen we deze stichting financieel door van de opbrengst van elk private dinner 15% te doneren.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.