Facebook    Twitter
Your Choice Catering Bleiswijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Irisweg 142
2655 MK Bleiswijk
tel. 010 - 7420105

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Bleiswijk - Entertainment

We kunnen als Your Choice Catering Bleiswijk heel veel voor u betekenen. Voor elk feest, welk karakter het ook heeft, kunnen wij de catering verzorgen. Altijd netjes, altijd bijzonder, altijd correct. Wij kunnen desgewenst ook voor extra materiaal zorgen. En wij kunnen zeker ook voor entertainment zorgen.

Entertainment in alle soorten en maten

Entertainment is een breed begrip. Het is die ene leuke live-band die de mooiste covers speelt. Het is die look-a-like zanger met een fantastische stem. Het is die quizmaster die iedereen zijn hersens aan het kraken zet. Het is die goochelaar die de monden van de kinderen laat open vallen. En het is nog veel en veel meer.

Met onze kennis en ervaring kan er heel veel!

Bij Your Choice Catering Bleiswijk kunt u ook terecht voor een stukje entertainment bij uw feest. En wij denken graag met u mee op welke manier u dat zou willen. Wilt u sportief bezig zijn met uw gasten? Geen probleem, zij verzorgen desnoods een compleet parcours voor jong en oud. Geeft u een themafeest en moet er iets geregeld worden in die sfeer? Leuk, wij gaan ons best doen om dat perfect voor u te regelen. En dat lukt, met al onze ervaring en kennis ook vast en zeker!

Ook voor uw eigen ideeën

Heeft u zelf ideeën om uw feest nog leuker te maken of wilt u graag van ons horen wat er allemaal mogelijk is? Neem dan contact met ons op. Samen bedenken we een plan. We denken ten alle tijden met u mee, zijn heel creatief en natuurlijk ook flexibel.

Ons telefoonnummer is 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.