Facebook    Twitter
Your Choice Catering Bleiswijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Irisweg 142
2655 MK Bleiswijk
tel. 010 - 7420105

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Bleiswijk - Buffetten

Eén van de leuke dingen aan het organiseren en verzorgen van een feest is het bedenken op welke manier de gasten verblijd moeten gaan worden met het eten. En een buffet is dan heel vaak een goed idee. Your Choice Catering Bleiswijk biedt tal van buffetten aan. Wij weten precies hoe we dat aan moeten pakken.

Buffet: ideaal voor veel feesten!

Een buffet is natuurlijk ideaal, de gastheer of -vrouw heeft er geen omkijken naar, de gasten bedienen zichzelf en iedereen kan zo vaak gaan als men maar wilt en ook zelf kiezen wat men neemt. Your Choice Catering Bleiswijk maakt de buffetten altijd met de beste ingrediënten, rekening houdend met de wensen van de gasten. De gerechten zijn mooi opgediend en de gasten hebben een ruime keuze uit al het lekkers.

Diverse buffetten, voor elk wat wils!

Neem rustig een kijkje bij onze buffetten, ze zijn heel divers en de gerechten zijn uiteraard altijd vers bereid en smaken natuurlijk heerlijk. Wilt u buffetten met elkaar combineren, dan kan dat natuurlijk ook. Zo hebben we voor elk feest en voor elk budget een passend buffet!

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Ook voor uw eigen ideeën en wensen

En heeft u zelf ook uitgesproken ideeën voor een buffet en staan die mogelijkheden hier niet bij? Geen punt, wij weten overal wel een mouw aan te passen. Your Choice Catering Bleiswijk gaat graag met u om tafel zitten om al uw wensen te bespreken., En reken maar dat we tot een goede oplossing kunnen komen. Onze ervaring leert dat er heel veel mogelijk is.

Geen zorgen!

Borden, bestek en servetten zijn altijd bij de buffetten van Your Choice Catering Bleiswijk inbegrepen. Net als de tafel waarop alles geserveerd en de schalen waarop het lekkers is uitgestald. En natuurlijk zorgen wij ervoor dat alles weer schoon en netjes wordt. U hoeft zich daar geen zorgen over te maken!

Neem contact met ons op en maak gerust een afspraak. We kunnen altijd vrijblijvend een offerte voor u maken. Ons nummer is 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.