Facebook    Twitter
Your Choice Catering Bleiswijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Irisweg 142
2655 MK Bleiswijk
tel. 010 - 7420105

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Bleiswijk - Bedrijfsopening

U gaat uitbreiden of u gaat een nieuwe zaak openen. Dat heugelijke feit moet natuurlijk gevierd worden. Your Choice Catering Bleiswijk kan u daar uitstekend bij helpen. Wij verzorgen al jaren de catering van tal van bedrijven die een opening hebben of die iets te vieren hebben.

Wij kunnen alles realiseren

Your Choice Catering Bleiswijk van alles realiseren voor uw bedrijfsopening: een glaasje champagne op de rode loper? Geen probleem. Een uitgebreid buffet voor alle medewerkers? Dat draaien wij onze hand niet voor om. Een bescheiden feestje met slechts een klein hapje en drankje? Ook dat verzorgen we graag en goed.

Kent u de term pannenbier, dat is een term uit de bouw en wordt als volgt omschreven:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Hoogtepunt

Zo'n mooi hoogste punt wordt dus ook een echt hoogtepunt. Om uw letterlijke of figuurlijke hoogtepunt te vieren, bent u bij Your Choice Catering Bleiswijk aan het juiste adres.

Neem contact met ons op voor een kosteloze en vrijblijvende offerte. Bel ons op 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.