Facebook    Twitter
Your Choice Catering Bleiswijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Irisweg 142
2655 MK Bleiswijk
tel. 010 - 7420105

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Bleiswijk - bedrijfsfeesten

Partytime! Voor veel werknemers is het bedrijfsuitje een goed moment om op een hele andere manier met elkaar te communiceren. Dan moet even niets en is de sfeer relaxt en ongedwongen. En vaak leer je elkaar op een hele andere, vaak prettige, manier kennen. Your Choice Catering Bleiswijk weet dit allemaal als geen ander en organiseert al sinds jaar en dag de leukste bedrijfsfeesten!

Wij zijn er voor u!

Your Choice Catering Bleiswijk kan u van dienst zijn als u de hapjes en drankjes door ons wilt laten verzorgen, maar natuurlijk ook als u het hele feest uit handen wilt geven. Wij kunnen u overal van dienst zijn. Bij de aankleding en styling van het feest, het leveren van de juiste koks en serveersters, de muziek of de eventuele zanger of zangeres. Komen er kinderen naar het feest, dan moeten zij natuurlijk ook vermaakt worden. Een springkussen of een goochelaar kunnen wij allemaal regelen.

Voor een relaxt feest!

Op welke manier u uw bedrijfsfeest ook wilt vormgeven, Your Choice Catering Bleiswijk kan u daarbij helpen. Een walking dinner is bijvoorbeeld heel populair. In een ongedwongen en relaxte sfeer geniet men van de heerlijkste gerechten. Ook heel geschikt als u een feest geeft voor uw relaties! Maar ook een buffet, al dan niet in een bepaald thema, is natuurlijk een prima idee. Zo kan iedereen pakken wat hij of zij zelf wilt en hoe vaak men wilt. Succes verzekerd!

Wij denken graag mee!

Neem een kijkje bij de buffetten welke mogelijkheden wij als Your Choice Catering Bleiswijk bieden. Bekijk ook rustig alle andere mogelijkheden. Het belangrijkste is dat u er een goed gevoel bij krijgt. Wij zijn natuurlijk erg flexibel en wij denken dan ook graag met u mee. Heeft u zelf suggesties, dan nemen we dat vanzelfsprekend mee. U kunt er bij ons van op aan dat wij doen wat we beloven: en fantastisch feest neerzetten voor u en uw personeel!

Wij staan voor u klaar, ook als u nog vragen heeft. Bel ons op 0800 4890 890 of vul het contactformulier in. Wij maken graag in samenspraak met u een offerte op. Uiteraard kosteloos en vrijblijvend.