Facebook    Twitter
Your Choice Catering Bleiswijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Irisweg 142
2655 MK Bleiswijk
tel. 010 - 7420105

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Bleiswijk - Barbecue

Heeft u er wel eens aan gedacht om uw gasten te verblijden met een barbecue, ook hartje winter? Dat is namelijk heel goed mogelijk. Your Choice Catering Bleiswijk heeft gasbarbecues en barbecues op kolen tot zijn beschikking. Zo kunt u altijd, ook ergens binnen op locatie, dat typische zomersfeertje oproepen. En geloof maar dat de gasten dát zullen waarderen!

Verrukkelijke marinades, verse salades

Wij hebben verschillende barbecuearrangementen in ons assortiment staan. Bekijk ze maar eens op uw gemak. Loopt het water al in uw mond? Ook goed om te weten: onze marinades zijn verrukkelijk, de salades huisgemaakt en het stokbrood is altijd vers. Your Choice Catering Bleiswijk weet goed hoe een goeie barbecue in elkaar steekt.

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Gas of kolen, beide zijn mogelijk!

Bij een barbecue grill je het vlees of de vis op een rooster. De verhitting kan komen van ouderwetse kolen. Sommige mensen geven daar de echte voorkeur aan. Het geeft het vlees die typische barbecuesmaak. Maar steeds meer mensen barbecueën op gas. Wel zo makkelijk en de smaakt blijft evengoed heerlijk. Your Choice Catering Bleiswijk heeft beide soorten voor u klaarliggen. Aan u dus de keuze!

Drankenarrangement

Met een drankenarrangement maak je de barbecue echt helemaal af, zeker als je ergens op locatie het feest geeft. Neem een kijkje bij ons drankenarrangement, er is al veel mogelijk voor een hele scherpe prijs! En ook voor het dessert bent u bij ons bij het juiste adres. Wij bieden daar ook tal van mogelijkheden in.

Van A tot Z geregeld

Natuurlijk staat Your Choice Catering Bleiswijk open voor uw eigen ideeën voor een barbecue. Zo kunnen wij tegen een geringe meerprijs een kok leveren. Wilt u lekker zelf uw vlees omdraaien, dan leveren wij de barbecue af, helpen wij nog even met het aansteken ervan en kunt u gewoon verder uw gang gaan. En vooral niets schoonmaken, dat is uiteraard onze taak!

Genieten!

De borden, servetten en het bestek zijn natuurlijk bij de prijs inbegrepen, net als de kolen als u voor een barbecue op kolen kiest. U hoeft alleen nog maar te gaan genieten!

Neem maar eens contact met ons op om uw wensen voor uw barbecuefeest met ons door te nemen. Wij kunnen natuurlijk ook voor de aankleding of een stukje entertainment zorgen. Dat zal de sfeer nog extra verhogen! Bel gratis 0800 4890 890 of vul het contactformulier in. Een offerte is altijd vrijblijvend en kosteloos!