Facebook    Twitter
Your Choice Catering Bleiswijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Irisweg 142
2655 MK Bleiswijk
tel. 010 - 7420105

of bel gratis naar: 0800 - 48 90 489

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Bleiswijk - Materialen

Your Choice Catering Bleiswijk is in eerste instantie een cateringbedrijf, we verzorgen de catering graag tot in de puntjes. En soms betekent dat ook de aankleding van het feest daarbij verzorgd wordt. Wij kunnen van alles voor u betekenen wanneer u met ons in zee gaat.

Ook voor dat beetje extra zijn wij er!

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u er nog niet helemaal bent als u een mooi buffet of een receptie door ons laat verzorgen. Met het eten en drinken zit het dan wel goed, maar misschien heeft u nog extra materiaal nodig, een paar heerlijke loungebanken bijvoorbeeld. Wat extra sta-tafels of ander meubilair. Gelukkig kan Your Choice Catering Bleiswijk daar ook prima voor zorgen.

Of voor een themafeest!

Ook als u een bepaald thema voor uw feest in uw gedachten heeft, kunnen wij helpen met de aankleding daarvan. We kunnen op deze manier een totaalconcept afleveren die zeker succes zal oogsten. En voor u is het natuurlijk fijn en handig dat u alles bij een organisatie kunt neerleggen.

Huurmaterialen in alle soorten en maten

De prijzen die we hanteren zijn uiterst schappelijk. Neem zelf maar eens een kijkje in deze lijst. Daar staat al veel in met de prijzen erbij.

Huurmaterialen (pdf)        

Wij denken graag met u mee en kunnen heel creatief zijn als dat moet. Zo komen we altijd wel tot een oplossing. Bel ons voor een vrijblijvende offerte. Ons nummer is 0800 4890 890 of vul het contactformulier in.