Facebook    Twitter
Your Choice Catering Bleiswijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Irisweg 142
2655 MK Bleiswijk
tel. 010 - 7420105

of bel gratis naar: 0800 - 48 90 489

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Bleiswijk - Huwelijk

De huwelijksdag wordt vaak omschreven als de mooiste dag van je leven. En terecht, wat op deze dag gaan even alle remmen los. Alles wordt uit de kast gehaald om er iets heel moois van te maken. De perfecte locatie, de mooiste jurk en trouwpak, het haar mooi opgemaakt, de sierlijkste ringen en het lekkerste eten. Your Choice Catering Bleiswijk helpt u graag met de catering van uw huwelijksdag!

Wij laten niets aan het toeval over

Your Choice Catering Bleiswijk neemt uitgebreid de tijd om alles met u door te nemen. Zo maken we bijvoorbeeld ook altijd een draaiboek waarin alles wordt vastgelegd. We laten liever niets aan het toeval over. Zo zorgen we ervoor dat uw huwelijksdag perfect zal verlopen. Al uw wensen worden door ons uiterst serieus genomen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk en uniek een bruiloft is. Ook al heeft Your Choice Catering Bleiswijk alle vele huwelijken mogen verzorgen, elke keer staan we weer op scherp en nooit laten we de boel verslappen.

Er zijn veel mogelijkheden

Neem de tijd om eens rustig door onze website te gaan, we bieden zoveel mogelijkheden voor een mooie huwelijksdag. Wilt u een receptie erbij? Wij regelen dat voor u, compleet met lekkere drankjes en hapjes. Wilt u een uitgebreid diner of liever een buffet? Wij hebben een ruime keuze en veel ervaring in het bereiden ervan. Ook als u een combinatie wilt, eerst een mooi diner en een dessertbuffet toe, behoort tot de mogelijkheden.

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

En zo kan Your Choice Catering Bleiswijk nog veel meer voor u betekenen.

Mooie locatie

Hebben jullie nog geen geschikte locatie kunnen vinden voor jullie huwelijksfeest? Loop dan eens door onze lijst met locaties. Daar staan echt juweeltjes bij. We hebben door onze jarenlange ervaring veel contacten opgebouwd, maar de lijst is natuurlijk niet compleet. Vraag ons gerust ook naar andere locaties.

Helemaal af!

Een huwelijk zonder een mooie aankleding en zonder muziek is natuurlijk niet helemaal af. Weet u niet hoe u dat aan moet pakken en wilt u echt iets bijzonders? Dan kunnen wij natuurlijk ook bij helpen. Ja, ook dat ene leuke coverbandje! Ook extra materialen of een stukje entertainment is via Your Choice Catering Bleiswijk mogelijk!

Gratis proefdiner!

Mochten jullie met ons in zee gaan, dan hebben we nog een mooie verrassing voor jullie: een gratis proefdiner samen met jullie ouders of met de getuigen. Ons cadeautje voor jullie, een mooie manier om alvast voor te proeven.

Neem contact met ons op als u uw huwelijksfeest tot in de puntjes verzorgd wilt hebben en eens heerlijk wilt genieten van culinaire gerechten. Ons gratis telefoonnummer is 0800 4890890 of vul het contactformulier in. Samen met u komen we er vast wel uit en een offerte is altijd gratis en vrijblijvend.